Healing


Healing betyder

”At gøre hel”, eller ”At helbrede”.


Jeg er uddannet Reiki healer, men healer mere intuitivt, eller clairvoyant.

Healing har en fantastisk virkning på sindet, kroppen og helbredet for såvel voksne som for børn.

Healing bringer mennesket i kontakt med sin helhed fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og åndeligt.


Under en Healing overføres/kanaliseres Universel livsenergi, og ved fysisk kontakt, gennem mine hænder. Dette gøres ved jeg lægger mine hænder på, eller over modtagerens krop.

Derved sker en balancering af kroppens energier og der bliver renset ud af gamle energier eller bevidsthedslag. Healing forløser gamle oplevelser og følelser fra krop og sind, og der bliver genoprettet balance i kroppens energisystem.


Healing kan være en hjælp til at slippe gamle følelses- og tankemønstre, der ikke længere er nyttige for os og begrænser os i vores hverdag.

Derved kan man genoprette balancen så det bliver lettere at leve et harmonisk liv, med en positiv livsindstilling.


Kort fortalt er healing en af verdens ældste behandlingsformer, der kendetegnes ved, at healeren tilfører klienten "energi" ved håndspålæggelse.


Denne universale livsenergi styrker immunforsvaret, afbalancerer centralnervesystemet og genetablerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.


Healing kan foregå både med og/eller uden berøring samt som fjernhealing.


Healing kan yderligere:

•Skabe større forståelse og klarhed

•Give mere overskud og energi, samt vedligeholde dette.

•Støtte selvudvikling

•Balancere dig fysisk og psykisk

•Behandle, modvirke og forebygge stress

•Lindre smerter

•Støtte helbredelsesprocessen under sygdom

•Fremme heling efter skader

•Bruges til selvforkælelse og pleje


Healing for dyr.

Efter mange forespørgsler, tilbyder jeg også healing/fjernhealing til dyr.


En healing kan tage fra ½ - 1½ time.


Fjernhealing:


Fjernhealing er overførsel af energi fra et menneske til et andet, og kan foregå over store afstande, da energi ikke er bundet i nogen fysisk form. Det har derfor ingen betydning for healingens kvalitet, at det foregår over distance.


Fjernhealingen foregår således at vi aftaler praktiske detaljer på mail eller telefon. Vi finder et tidspunkt hvor jeg fjernhealer ca. 30 min. Virkningen af healingen er dog meget længere.

Ved ønske om flere sammenhængende healinger over en periode, er det selvfølgelig muligt. Jeg vil derefter fjernheale efter aftale, med de kommende uger.


Der er ingen bivirkninger ved healing, men der opleves ofte fysiske og/eller følelsesmæssige reaktioner under, og efter en healing.

Det kan for eksempel være at man er meget energifyldt, eller meget træt, og der kan forekomme både følelsesmæssig og fysisk udrensning.


Ved fjernhealing af et specifikt problem. Kan der ikke garanteres for at dette område forløses fuldstændig, men healingen kan sætte forandringer i gang i personens liv.
Healings massage.


Jeg har masseret siden 1984.

I forbindelse med mit Healings arbejde som alternativ behandler, har jeg "fusioneret" massage og Healing, således at jeg udøver blid massage samtidig med at jeg healer og "retter" energierne i kroppen.

(Læs mere herom under min beskrivelse af Healing her på siden)


Jeg har haft mange klienter med hold i ryg eller nakke, andre med iskias problemer, som har haft lindring efter blot 1 enkelt behandling.

Det er individuelt hvor mange gange der skal behandles.

Andre har bestilt Healings-massage, for ren velvære og/eller forbyggelse.Jeg har fået mange henvendelser i forhold til  ryg(healings)massage, og har derfor valgt at tilbyde dette også.

En ryg-healingsmassage varer ca. 20 minutter, hvorefter man hviler 10 minutter.


Det er også muligt at bestille helkrops Healings massage, hvis dette ønskes.