AnbefalingerKære søde Trine ❤ ❤ 

Jeg vil takke så meget for din clairvoyance i marts måned 2016. Efter megen overvejelse henvendte jeg mig til dig,da jeg var sådan i tvivl om livets fremtidsudsigter.. Deriblandt mit job.. Skulle jeg blive i mit nuværende eller søge andet!!

Du sagde dengang at du så jeg overvejede at blive selvstændig ..prøv det af sagde du, ved siden af dit fuldtidsjob. Se om det er noget du kan leve af..

Dengang tænkte jeg.. Jo jo blomster havde jeg tabt mit hjerte til  meeen ej det blev nok aldrig til noget.. Hvordan kunne du  det er for vildt..

Pludselig dukkede muligheden op og jeg sprang i med begge ben. I dag har jeg stadig mit job.. Men har åbnet en lille blomsterbutik.. Muligheden kom og jeg greb den..

Pludselig og uden forvarsel hvor kom det fra..dine drømme sagde du.. Følg dem..de er en del af dig.. 

Jeg er ikke det mindste i tvivl om hvor dygtig du er og jeg vil til hver en tid vende tilbage og søge dine råd, ❤ ❤ du er enestående og har en stor plads i mit hjerte. ❤ ❤ 

Du er for vild og jeg så det slet ikke komme ..men det gjorde du! 

Jeg kan kun anbefale andre at prøve dine evner.

Stort knus fra mig og tusind tak for dig Trine ❤ ❤ ❤ ❤   

"Anne" 23.02.2017--------Hej dejlige Trine

Vi vil sige stort tak til Trine for hendes hjælp sidste weekend.

Vi er en lille familie på 3, som er meget hårdt ramt.

Vi har næsten altid haft meget åndelig aktivitet, f.eks skygger, bankelyde, fodtrin. Disse aktiviteter er helt væk nu efter en husrensning  :-)

Jeg er gået total ned med stress ( kommer ikke ud ), men efter fjernhealing fra Trine over nogle gange er jeg begyndt at komme ud igen  :-)

Min mand er blevet outsourced (fyret) fra sit job for nydelig, og står i den situation at det er svært at finde et job, da han ikke er helt ung længere (54). Men efter en healing med clairvoyante budskaber sagde Trine at der ville komme job mulighed via hans netværk ( en bekendt) og 4 dage senere kom der et tilbud om job  :-), så i næste uge skal han til en samtale inden start  :-)

Vores søn på 21 har de sidste par år været meget hårdt spændt for, efter healing med clairvoyante budskaber er han igen blevet en rigtig dejlig glad ung mand, der gider snakke og være lidt sammen med familien igen  :-)

Jeg selv har efter healing med clairvoyante budskaber fået lettet sindet og fået energi og lys tilbage i mit liv igen. Jeg er selv spirituel og har fået træning i at passe bedre på mig selv.

Tusinde tusinde tak Trine

Fra Fam. Ankersen

Andre der går med spørgsmål omkring livet, dårlige energier osv, kontakt trygt Trine 

John Ankersen 01.03.2017
--------Forleden blev jeg overmandet af en noget så rædselsfuldt migræneanfald; kunne kun ligge på maven uden lys, lyd eller dufte.. og med voldsomme opkastninger.

Trine kom så hurtigt hun kunne og efter en times tid med healing og massage, kunne jeg gå i bad og spise lidt og drikke te.... Mirakelhistorie? Det er historien om stor kraft og stor kærlighed, som rækker længere end vi nogengange ænser.

Her to døgn senere er jeg stadig meget træt og har brugt de aktive timer på at gøre soveværelset rent, bringe lys og luft og dufte ind - og energien i rummet er forstærket.

Healingen slutter ikke ved at Trine kører, den bliver stærkere og stærkere.

Vidunderlige Trine - tak for dig og dit besøg.

Helle Friis 12.04.2017


Trine Rothe

Spiritual guidance


Anbefalinger.
Imorges skulle vores lille PutteBasse have været opereret i hendes øje da hun har fået en stor rift MEN!!

I går ringede jeg til min fantastiske healer og Clairvoyant Trine Rothe, som også har renset vores hus ! Og Trine gik igang med at fjernheale Puttes øje! Og her til morgen sagde dyrlægen: "Gud hvor vildt det er som om hun er blevet healet fra oven! Det var godt nok utroligt det har jeg aldrig set før nå men vi skal vidst ikke operere hende alligevel!"

Jeg tabte total kæben!

Trine Rothe er jo sååå vild!! Hav en smuk dag 💜🌟💜🙏🌟🌟💜💜🌟 Invite heaven Into your Life!

Maluna Fabrin 17.02.2016--------


Jeg får lyst til skrive lidt her om mine oplevelser med Trine Rothe ...

Jeg er en kvinde på 47 , som har levet med kroniske smerter siden jeg var 12-13 år . Jeg har lidelsen Crps som er central nerve systemet som er voldsomt påvirket .. Jeg har gennem hele livet haft behov for hjælpemidler som krykker -roulator - kørestol eller el scooter ...

Jeg har nu fået 4 behandlinger ved Trine Rothe, og har haft virkning fra første behandling  😊 ❤.

Min hverdag er ikk styret af kroniske smerter og negative tanker. Jeg har fået det vildt fantastisk med mig selv og smerterne...jeg er sågar begyndt at trappe ned i smertestillende medicin og det er så fedt. Mærke den nye energi der bobler i kroppen og mærke dag for dag jeg bare får det bedre.

Jeg kan mærke mine ben / bevæge mine tæer. Dette har jeg ikk kunnet hele mit liv! ❤ Sidst og ikk mindst så kan jeg stå på tæer, det er så stor en tilfredsstillelse og vild følelse❤ .

Så vil VARMT anbefale BEHANDLER TRINE ROTHE. Du har hjulpet mig på vej - fået øjnene op for mange ting . Jeg dybt taknemmelig ❤ ❤

Du er et fantastisk menneske og håber komme til lære dig mere at kende

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Trine S. Jensen 04.07.2016


--------Kære Trine

- Jeg har brug for at dele denne "oplevelse" på din side, ikke mindst for at dele et vigtigt budskab.

Fjernhealing har aldrig rigtig været noget for mig. Jeg har altid haft brug for at se den person, der healer mig, i øjenene før selve healingen.

Men må sige at det er vendt totalt på hovedet efter at have haft dig, Trine, i røret  😊

Én af disse oplevelser begyndte med gentagende svamp i munden, hver eneste gang jeg fik kemo (hver 3 uge).

Jeg fik masser af kemi for det, men det hjalp ikke efter ganske kort tid. Men dét fik du promte sat en stopper for. Efter 2-3 gange med kemo og fjernhealing har jeg ikke haft svamp i munden  🙏

Det er nu 1 år siden (stadig med kemo). Dette er kun en brøkdel af hvad denne fantastiske kvinde hjælper/har hjulpet mig med.

Så jeg er bestemt ikke længere skeptisk ift fjernhealing.

Tak Trine, min "Kuan Yin"

Isabella Jeanette Coco Jørgensen  01.03.2017--------


I sidste uge tog jeg en ret spontan beslutning, nemlig at søge hjælp hos Trine.

Min hund var begyndt at blive mere og mere nervøs og bange i lejligheden. Han farede sammen flere gange om dagen, turde dårligt at gå til vand- og mad skålen, gik i en stor bue uden om trappen, som han normalt styrtede op og ned af flere gange om dagen.

Jeg blev anbefalet at tage kontakt til Trine, hvilket endte som en virkelig vild oplevelse ☺ hun har virkelig hjulpet i mere end en forstand. Min hund er igen rolig og glad i lejligheden, og hun har hjulpet mig og kunne fortælle mig ting, hun umuligt kun vide om mig.

Jeg kan kun anbefale hende. Jeg ville helt klart gøre det igen, hvis det blev/bliver nødvendigt.

Stine Brendstrup

06.03.2017--------


Har nu fået fjernhealing af Trine en del gange til mit dårlige knæ og kan varmt anbefale hende.

Hun er så dygtig og det virker ❤️

Så tøv ikke med at prøve det.

Heidi Lykke 21.02.2016